گوگل برای اینکار راه چاره ای ارائه کرده. بهتر است به Copyright Removal گوگل سری بزنید و در آنجا وب سایت های خاطی را شناسایی کنید. گوگل توانایی آنالیز تارنما شما و تارنما های خاطی را دارد به این معنا که می تواند با بررسی تاریخ انتشار، از حق کپی رایت شما پدافند کند.
مثلا عبارت (۵ مسیر برای افزایش امنیت در اینترنت) را سرچ کنید خواهید رویت که به جز پارسیش به عنوان ناشر اصلی، تمام سایت های دانشمند در جستجوی گوگل رسته کشیده اند! این اثر می دهد که ساختار اصلی پاندا و پنگوئن گوگل سخت بنیادین دارد و آنگونه که انگاشت می شود، گوگل سیستم باهوشی در صیانت از کپی رایت و یا رتبه بندی سایت ها ندارد. در واقع می تاب گفت همین عدم توانایی گوگل را به جایی کشانده که سیستم گزارش دستی یا انسانی را مسیر بیندازد.
۴-بهترین ادوات و پلاگین های وردپرسی برای شفا SEO
فاکتورهای دیگری نیز برای شفا
سئو وردپرس به زبان ساده وجود دارند، که طراحی و بکارگیری آنها پیشه هر کس نیست و درگذشت باستانی می خواهد! مثلاً نقشه سایت (Sitemaps) گرد از فاکتورهایی است که گوگل به تاکید به آن اشاره کرده و تقریباً می نا گفت سایتی که فاقد نقشه سایت باشد مانند یک هزارتو برای ربات های گوگل محسوب می شود. همانطور که در تقسیم فوق گفته شده برای نگارش توضیحات متا (Meta-Descriptions) نیز بهتر است از شیوه سریعتری سهم گرفت که خدا رو شکر بدست گسترش دهندگان وردپرس در دسترس قرار گرفته. لیست پایین شامل برخی ابزارهای ضروری و حساب بعد دیتا ی وردپرسی است که می تواند شما را در دستیابی به سئوی بهتر مدد کند:
۱- سئوی وردپرس با کمک پلاگین Yoast
این پلاگین یکی از بهترین و پرمخاطب ترین پلاگین های سئوی وردپرس است. این پلاگین علاوه بر تمرکز بر روی واژه ها کلیدی، امکان افزودن توضیحات متا برای هر پست را فراهم می کند. این پلاگین در ضمن مهار ساخت فایل XML نقشه سایت را به طور خودکار به دست می گیرد و شما را از هرگونه منازعه در این سوژه معاف می کند. اگر به نکویی متعلق به بهره گرفته شود، می تواند بهترین و موثرترین آلت سئو برایوب سایت وردپرسی شما باشد.
۲- پلاگین به اشتراک گذاری Monarch
این افزونه گرد از بهترین افزونه های به اشتراک گذاری مطالب محسوب می شود که نسخه پارسی شده آن نیز در ایران برگردان و امکان خرید آن فراهم است. در این نوشتار می توانید با انواع و اقسام حالت های پشتیبانی شده توسط این پادشاهِ افزونه های اشتراک گذاری” آشنا شوید.
۳- افزونه کَش برای سایت خویش نصب کنید
کشینگ اگرچه بدست بسیاری از سرورهای میزبانی سایت حمایت می شود اما بکارگیری پلاگین اختصاصی در وردپرس می تواند به طور قابل توجهی سرعت سایت را بالا ببرد که خود یک فاکتور مثبت برای سئو محسوب می شود. یکتا از پلاگین های شناخته شده اینکار W3 Total Cache می باشد.
۴- از CDN سهم بگیرید:
این فناوری توسط بعضی از سرویس دهندگان خاص ارائه می شود که بر بنیاد کاربر سایت شما را به کمک تقریبا ترین سرور به محل خود مشاهده می کند. این خاصیت سبب می شود تا سرعت بالا آمدن سایت برای بیننده افزایش یابد و رضایت کاربران افزایش یابد. پلاگین جت پک می تواند در این گویه مفید باشد. این پلاگین سایت وردپرسی شما را به CDN وردپرس.کام متصل می کند. maxcdn.com نیز یکتا از سایت های مطرح ارائه دهنده این سرویس است.
درباره این سایت